Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S
Swish

Har du laddat ner Swish-appen men inte kommit igång?

Med Swish kan du skicka och ta emot pengar via ditt mobilnummer. Använd Swish när du till exempel vill dela på lunchen, samla in pengar till en gemensam present eller betala tillbaka ett lån till en vän. Om du redan har laddat ner Swish-appen men inte aktiverat tjänsten kan du enkelt göra det i Mobilbanken eller i Internetbanken.

Aktuellt

Information i mobilen

Information på dina villkor!

Ladda ner ShopJoy-appen så att du inte missar några av våra erbjudanden när du besöker oss i Västervik och Gamleby!
Många är specialerbjudanden i form av ShopJoy-kuponger endast för dig som har appen aktiv.

Information och erbjudanden på dina villkor!

Appen laddar du ner gratis från Appstore (iPhone) eller PlayButiken (android).

etta

Läs senaste numret av bankens kundtidning - Pengar i Tjust

Nyckel

Smidigare inloggning i Mobilbanken

För att förenkla och ytterligare öka säkerheten vid inloggning till Mobilbanken sparas nu ditt personnummer automatiskt och Mobilt BankID är det förvalda inloggningssättet. Om du saknar Mobilt BankID kan du enkelt ansluta dig till tjänsten i Internetbanken eller direkt i Mobilbanken.

Snickare

RUT- och ROT-fällorna som kan göra tjänsten oväntat dyr

Förra året köpte drygt 1,5 miljoner personer rut- eller rottjänster. Nytt för i år är framför allt jobbskatteavdraget för löntagare och sänkt skatt för pensionärer som minskar möjligheten till skattereduktion för RUT och ROT för dem som inte ligger över taket för full skattereduktion.
- Utan något annat än lön som påverkar skatten behöver en löntagare minst 26 500 kronor i månadslön för full skattereduktion på 50 000 kronor. Det är 800 kronor mer i månadslön än förra året, säger Maria Ahrengart, ekonom på Institutet för Privatekonomi.

fiber

Fiberlån - för dig som ska investera i fiberkabel

Utbyggnaden av digital infrastruktur i form av fibernät är en viktig landsbygdsfråga som möjliggör boende, samhällsservice och näringsverksamhet på mindre orter. Vi har valt att ta en aktiv roll och verka för en snabb utbyggnad av fibernät i Västerviks Kommun och vi erbjuder därför ett förmånligt fiberlån.

Produkt:  Fiberlån, blancokredit
Maxbelopp 30 000 kronor, men aldrig högre än kostnaden för anslutningen
Amorteringstid max 7 år
Ränta motsvarande vår 3-månaders bolåneränta (f n 2,91%, 2013-11-08)
Uppläggningsavgift 0 kronor för konceptkunder i Tjustbygdens Sparbank,
övriga 1500 kronor
Sedvanlig kreditprövning görs vid ansökan

Bankomat

Nya automater för kontanter

Vi har bytt ut våra uttagsautomater och insättningsautomater på kontoren i Västervik, Ankarsrum och Gamleby. För att förbättra servicen och effektivisera driften av uttags- och insättningsautomater har vi inlett ett samarbete med Swedbank, Danske Bank, Handelsbanken, Nordea och SEB inom ramen för bolaget Bankomat AB som successivt kommer att ta över skötseln och verksamheten av alla ägarbankers kontantautomater i Sverige, (ca 2600 stycken), och driva dessa under varumärket Bankomat®.


Så här kommer du att märka av samarbetet:
1. Som kund i Tjustbygdens Sparbank får du tillgång till alla uttags- och insättningsautomater som omfattas av samarbetet, totalt ca 2 000 st runt om i Sverige.
2. Alla uttags- och insättningsautomater skyltas om med Bankomat-skyltar. När du stoppar in ditt bankkort kommer du att känna igen din hemmabank oavsett vilken automat du använder runt om i Sverige.
3. Du kan få aktuella kontoutdrag och byta PIN-kod till ditt kort i alla bankomater
4. Mer miljövänlig kontanthantering genom bland annat samordning av laddning och service av automaterna.
5. Ökad säkerhet, genom bland annat nya automater.

Har du frågor om de nya automaterna är du välkommen att kontakta oss på 0490-815 000.Mobiltelefon

Var uppmärksam så du inte utsätts för bedrägerier.

Banken tillhandahåller säkra lösningar för sina tjänster. Men det är också viktigt att du skyddar dina uppgifter.  Banken själv frågar ALDRIG efter till exempel din personliga kod till telefonbanken eller din PIN- kod till ditt kort.

Kundundersökning

Just nu har vi inga pågående kundundersökningar. Vi frågar aldrig om dina privata uppgifter såsom personnummer, kortnummer, koder, saldon eller liknande privata uppgifter.


Bankuppgifter

Clearingnummer

8422-8

Swiftadress (BIC)

SWEDSESS

Bankgiro

981-4229

IBAN

Läs mer/Räkna ut IBAN

Får du en vit sida när du försöker logga in i internetbanken?

Använder du Internet Explorer och möts av en vit sida när försöker logga in i internetbanken? Detta kan bero på att du har ett tilläggsprogram som heter Wajam i din webbläsare. Detta kan följa med vid hämtning av webbläsare, spel eller andra program - utan att det tydligt framgår.

Stäng Skriv ut