Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Aktuellt

Spargris

Nu höjer vi sparräntan.

För oss på Tjustbygdens Sparbank är det självklart att det ska löna sig att spara. Och vi tycker att de första tusenlapparna man har råd att spara i månaden ska ge bäst avkastning. Därför lanserar vi nu, samtidigt som storbankerna varnar för minusränta, ett sparkonto med i sammanhanget skyhöga 1% i ränta.
Det är en av många fördelar med en lokal sparbank. När storbankerna jagar mångmiljardvinster till sina aktieägare går vårt överskott tillbaka till Västerviks kommun och våra kunder i form av förmånliga villkor, bättre service, anpassade tjänster och generöst stöd till idrott, kultur, skola, omsorg och näringsliv. För att vi anser att det är det bästa sättet att visa att vi är en bättre bank.
Vad tycker du?
Kom in så berättar vi mer om vårt månadssparkonto, och hur du snabbt och enkelt kommer igång med ditt sparande.

Privatekonomi P4 Kalmar

Privatekonomi i P4 Kalmar

Från och med den 19 mars kommer man kunna lyssna på oss i P4 Kalmar varje torsdagsmorgon. Vi har fått den stora äran att i en ny programpunkt prata privatekonomi. Vi kommer prata om allt från sparande, aktier, lån och pension. 08.15 är tiden och skulle man missa livesändingen finns en inspelad version att lyssna på via Sveriges Radio P4 Kalmar.

Pengar i Tjust

Läs senaste numret av bankens kundtidning - Pengar i Tjust

Första numret för i år innehåller reportage om artisterna från Sparbanksdagen 2015, information om vår nya familjejurist samt späännande läsning om vårt förnyade samarbete med Visfestivalen.

Nyckel

Smidigare inloggning i Mobilbanken

För att förenkla och ytterligare öka säkerheten vid inloggning till Mobilbanken sparas nu ditt personnummer automatiskt och Mobilt BankID är det förvalda inloggningssättet. Om du saknar Mobilt BankID kan du enkelt ansluta dig till tjänsten i Internetbanken eller direkt i Mobilbanken.

Snickare

RUT- och ROT-fällorna som kan göra tjänsten oväntat dyr

Förra året köpte drygt 1,5 miljoner personer rut- eller rottjänster. Nytt för i år är framför allt jobbskatteavdraget för löntagare och sänkt skatt för pensionärer som minskar möjligheten till skattereduktion för RUT och ROT för dem som inte ligger över taket för full skattereduktion.
- Utan något annat än lön som påverkar skatten behöver en löntagare minst 26 500 kronor i månadslön för full skattereduktion på 50 000 kronor. Det är 800 kronor mer i månadslön än förra året, säger Maria Ahrengart, ekonom på Institutet för Privatekonomi.

fiber

Fiberlån - för dig som ska investera i fiberkabel

Utbyggnaden av digital infrastruktur i form av fibernät är en viktig landsbygdsfråga som möjliggör boende, samhällsservice och näringsverksamhet på mindre orter. Vi har valt att ta en aktiv roll och verka för en snabb utbyggnad av fibernät i Västerviks Kommun och vi erbjuder därför ett förmånligt fiberlån.

Produkt:  Fiberlån, blancokredit
Maxbelopp 30 000 kronor, men aldrig högre än kostnaden för anslutningen
Amorteringstid max 7 år
Ränta motsvarande vår 3-månaders bolåneränta (f n 2,91%, 2013-11-08)
Uppläggningsavgift 0 kronor för konceptkunder i Tjustbygdens Sparbank,
övriga 1500 kronor
Sedvanlig kreditprövning görs vid ansökan

Kundundersökning

Just nu har vi inga pågående kundundersökningar. Vi frågar aldrig om dina privata uppgifter såsom personnummer, kortnummer, koder, saldon eller liknande privata uppgifter.


Bankuppgifter

Clearingnummer

8422-8

Swiftadress (BIC)

SWEDSESS

Bankgiro

981-4229

IBAN

Läs mer/Räkna ut IBAN

Får du en vit sida när du försöker logga in i internetbanken?

Använder du Internet Explorer och möts av en vit sida när försöker logga in i internetbanken? Detta kan bero på att du har ett tilläggsprogram som heter Wajam i din webbläsare. Detta kan följa med vid hämtning av webbläsare, spel eller andra program - utan att det tydligt framgår.

Stäng Skriv ut