Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Sparbanksdagen den 16 maj

Sparbanksdagen 2015

Varmt välkommen till Sparbanksdagen den 16 maj på Spötorget i Västervik - en heldag för hela familjen. Dagen bjuder på underhållning, föreläsningar och aktiviteter för stora som små.

Aktuellt

Privatekonomi P4 Kalmar

Privatekonomi i P4 Kalmar

Från och med den 19 mars kommer man kunna lyssna på oss i P4 Kalmar varje torsdagsmorgon. Vi har fått den stora äran att i en ny programpunkt prata privatekonomi. Vi kommer prata om allt från sparande, aktier, lån och pension. 08.15 är tiden och skulle man missa livesändingen finns en inspelad version att lyssna på via Sveriges Radio P4 Kalmar.

Kvinna som använder sin dator

Förenkla med e-bokföring

Vill du veta mer om hur e-bokföring kan förenkla för dig? Välkommen till vår informationsträff tisdagen den 28 april med start klockan 8:00. 
Anmälan till marcus.gustafsson@tjustbanken.se  senast fredag den 24/4. Vi bjuder på enklare förtäring.

etta

Läs senaste numret av bankens kundtidning - Pengar i Tjust

Nyckel

Smidigare inloggning i Mobilbanken

För att förenkla och ytterligare öka säkerheten vid inloggning till Mobilbanken sparas nu ditt personnummer automatiskt och Mobilt BankID är det förvalda inloggningssättet. Om du saknar Mobilt BankID kan du enkelt ansluta dig till tjänsten i Internetbanken eller direkt i Mobilbanken.

Snickare

RUT- och ROT-fällorna som kan göra tjänsten oväntat dyr

Förra året köpte drygt 1,5 miljoner personer rut- eller rottjänster. Nytt för i år är framför allt jobbskatteavdraget för löntagare och sänkt skatt för pensionärer som minskar möjligheten till skattereduktion för RUT och ROT för dem som inte ligger över taket för full skattereduktion.
- Utan något annat än lön som påverkar skatten behöver en löntagare minst 26 500 kronor i månadslön för full skattereduktion på 50 000 kronor. Det är 800 kronor mer i månadslön än förra året, säger Maria Ahrengart, ekonom på Institutet för Privatekonomi.

fiber

Fiberlån - för dig som ska investera i fiberkabel

Utbyggnaden av digital infrastruktur i form av fibernät är en viktig landsbygdsfråga som möjliggör boende, samhällsservice och näringsverksamhet på mindre orter. Vi har valt att ta en aktiv roll och verka för en snabb utbyggnad av fibernät i Västerviks Kommun och vi erbjuder därför ett förmånligt fiberlån.

Produkt:  Fiberlån, blancokredit
Maxbelopp 30 000 kronor, men aldrig högre än kostnaden för anslutningen
Amorteringstid max 7 år
Ränta motsvarande vår 3-månaders bolåneränta (f n 2,91%, 2013-11-08)
Uppläggningsavgift 0 kronor för konceptkunder i Tjustbygdens Sparbank,
övriga 1500 kronor
Sedvanlig kreditprövning görs vid ansökan

Kundundersökning

Just nu har vi inga pågående kundundersökningar. Vi frågar aldrig om dina privata uppgifter såsom personnummer, kortnummer, koder, saldon eller liknande privata uppgifter.


Bankuppgifter

Clearingnummer

8422-8

Swiftadress (BIC)

SWEDSESS

Bankgiro

981-4229

IBAN

Läs mer/Räkna ut IBAN

Får du en vit sida när du försöker logga in i internetbanken?

Använder du Internet Explorer och möts av en vit sida när försöker logga in i internetbanken? Detta kan bero på att du har ett tilläggsprogram som heter Wajam i din webbläsare. Detta kan följa med vid hämtning av webbläsare, spel eller andra program - utan att det tydligt framgår.

Stäng Skriv ut