Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Aktuellt

Dags att byta bil?

Dags att byta bil?

Nu i höst kan vi på Tjustbygdens Sparbank erbjuda 1% lägre ränta till dig som tecknar ett nytt billån eller privatlån (ej medlemslån).

Spargris

Nu höjer vi sparräntan.

För oss på Tjustbygdens Sparbank är det självklart att det ska löna sig att spara. Och vi tycker att de första tusenlapparna man har råd att spara i månaden ska ge bäst avkastning. Därför lanserar vi nu, samtidigt som storbankerna varnar för minusränta, ett sparkonto med i sammanhanget skyhöga 1% i ränta.

Det är en av många fördelar med en lokal sparbank. När storbankerna jagar mångmiljardvinster till sina aktieägare går vårt överskott tillbaka till Västerviks kommun och våra kunder i form av förmånliga villkor, bättre service, anpassade tjänster och generöst stöd till idrott, kultur, skola, omsorg och näringsliv. För att vi anser att det är det bästa sättet att visa att vi är en bättre bank.

Vad tycker du? Kom in så berättar vi mer om vårt månadssparkonto, och hur du snabbt och enkelt kommer igång med ditt sparande.

Pengar i Tjust

Läs senaste numret av bankens kundtidning - Pengar i Tjust

Första numret för i år innehåller reportage om artisterna från Sparbanksdagen 2015, information om vår nya familjejurist samt spännande läsning om vårt förnyade samarbete med Visfestivalen.

Nyfiken på Sparbankens Ungdoms- stipendium?

puff

Nyfiken på Sparbankens Ungdoms- stipendium?

Vill du också förverkliga din dröm? Då är det dags att redan nu börja tänka till på hur din ansökan ska se ut. Vi öppnar ansökningarna igen i december. Varje år kan du söka stipendium inom områdena kultur, idrott och studier/praktik/volontärarbete. Stipendierna är avsedda att användas för någon form av utveckling inom ett område som just du brinner för.

  • Ansök om upp till 25 000 kr
  • Ansökan öppnar i december 2015
  • Föranmäl ditt intresse redan idag!
puff

Test 1

Stäng
 

Ungdomsstipendiat Hugo Nigran

Möt Hugo Nigran - en av stipendiaterna 2015

Ungdomsstipendiat Hugo Nigran

Stäng

Bankuppgifter

Clearingnummer

8422-8

Swiftadress (BIC)

SWEDSESS

Bankgiro

981-4229

IBAN

Läs mer/Räkna ut IBAN

Får du en vit sida när du försöker logga in i internetbanken?

Använder du Internet Explorer och möts av en vit sida när försöker logga in i internetbanken? Detta kan bero på att du har ett tilläggsprogram som heter Wajam i din webbläsare. Detta kan följa med vid hämtning av webbläsare, spel eller andra program - utan att det tydligt framgår.

Stäng Skriv ut