Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Fyll på saldot i Mobilbanken utan att logga in

Aktuellt

Solenergi

Den nya jordbrukspolitiken

Inbjudan till en informationskväll om den nya jordbrukspolitiken CAP 2015-2019 och spaning på omvärlden för att få en uppfattning om vad som händer efter 2019.
Tid: Torsdagen den 5 februari kl. 18.00 - ca 21.30   Plats: Folkhögskolan i Gamleby
Anmälan: Telefon 0490-81 51 92 eller e-post info@tjustbanken.se senast den 3 feb

Program: Kl. 18.00. Mingel med tilltugg. Martin Rosenblad som driver Solortus AB visar lite av sin verksamhet där han tillhandahåller lösningar och produkter för bl.a solel och solvärme. Leif Merell som driver Leifs Verktyg och Trädgård AB, Järnia, finns på plats med några erbjudanden.
Kl. 19.00. Föredrag av Sören Söderteg LRF Konsult. Den nya jordbrukspolitiken, CAP 2015-2019. Därefter Bengt Johnsson från Jordbruksverket: Vad händer sen? Jordbruket efter 2019.

a

Bli ungdomsstipendiat 2015

Välkommen till vår inspirations- och informationskväll på Mejeriet UNG i Västervik tisdag den 20 januari kl 18.00 - 20.00. Under kvällen får du tips, råd och inspiration från tidigare stipendiater. Vi bjuder på fika. 
Nyheten för i år är att vi höjer den totala stipendiesumman till 450.000 kronor och högsta belopp per stipendium till 25.000 kr. Du har fram till den 16 februari 2015 på dig att ansöka - så ta chansen att förverkliga din dröm!

etta

Läs senaste numret av bankens kundtidning - Pengar i Tjust

Kortinlösen via mobil

Nu söker vi en Privatrådgivare/rådgivare

Vi söker dig som vill jobba som Privatrådgivare/rådgivare.

Nyckel

Smidigare inloggning i Mobilbanken

För att förenkla och ytterligare öka säkerheten vid inloggning till Mobilbanken sparas nu ditt personnummer automatiskt och Mobilt BankID är det förvalda inloggningssättet. Om du saknar Mobilt BankID kan du enkelt ansluta dig till tjänsten i Internetbanken eller direkt i Mobilbanken.

Snickare

RUT- och ROT-fällorna som kan göra tjänsten oväntat dyr

Förra året köpte drygt 1,5 miljoner personer rut- eller rottjänster. Nytt för i år är framför allt jobbskatteavdraget för löntagare och sänkt skatt för pensionärer som minskar möjligheten till skattereduktion för RUT och ROT för dem som inte ligger över taket för full skattereduktion.
- Utan något annat än lön som påverkar skatten behöver en löntagare minst 26 500 kronor i månadslön för full skattereduktion på 50 000 kronor. Det är 800 kronor mer i månadslön än förra året, säger Maria Ahrengart, ekonom på Institutet för Privatekonomi.

fiber

Fiberlån - för dig som ska investera i fiberkabel

Utbyggnaden av digital infrastruktur i form av fibernät är en viktig landsbygdsfråga som möjliggör boende, samhällsservice och näringsverksamhet på mindre orter. Vi har valt att ta en aktiv roll och verka för en snabb utbyggnad av fibernät i Västerviks Kommun och vi erbjuder därför ett förmånligt fiberlån.

Produkt:  Fiberlån, blancokredit
Maxbelopp 30 000 kronor, men aldrig högre än kostnaden för anslutningen
Amorteringstid max 7 år
Ränta motsvarande vår 3-månaders bolåneränta (f n 2,91%, 2013-11-08)
Uppläggningsavgift 0 kronor för konceptkunder i Tjustbygdens Sparbank,
övriga 1500 kronor
Sedvanlig kreditprövning görs vid ansökan

Mobiltelefon

Var uppmärksam så du inte utsätts för bedrägerier.

Banken tillhandahåller säkra lösningar för sina tjänster. Men det är också viktigt att du skyddar dina uppgifter.  Banken själv frågar ALDRIG efter till exempel din personliga kod till telefonbanken eller din PIN- kod till ditt kort.

Kundundersökning

Just nu har vi inga pågående kundundersökningar. Vi frågar aldrig om dina privata uppgifter såsom personnummer, kortnummer, koder, saldon eller liknande privata uppgifter.


Bankuppgifter

Clearingnummer

8422-8

Swiftadress (BIC)

SWEDSESS

Bankgiro

981-4229

IBAN

Läs mer/Räkna ut IBAN

Får du en vit sida när du försöker logga in i internetbanken?

Använder du Internet Explorer och möts av en vit sida när försöker logga in i internetbanken? Detta kan bero på att du har ett tilläggsprogram som heter Wajam i din webbläsare. Detta kan följa med vid hämtning av webbläsare, spel eller andra program - utan att det tydligt framgår.

Stäng Skriv ut