Meny
Våra företagstjänster
Betala och ta betalt
Företagslån och finansiera
Spara och placera
Pension och försäkring
Internetbank, app och BankID
Er verksamhet
Om oss
Hållbarhet och hållbarhetsarbete
Om Tjustbygdens Sparbank

Betala och ta betalt

Oskar företagsrådgivare i Västervik

Bild: Oskar - Företagsrådgivare i Västervik

Vill du optimera ditt företags lönsamhet? Med enkla och effektiva betalrutiner undviker du att ha företagets kapital bundet i onödan. Snabb fakturering, bra betallösningar, rätt typ av konto och kort samt tillgång till aktuell information om företagets in- och utbetalningar är en del av företagets cash management.

Betalning

Få kontroll på kassaflödet. Vi har lösningarna som håller koll på in- och utbetalningarna.

Kort

Förenkla inköpen genom att skaffa kort istället för handkassa. Tryggt, säkert och enkelt för dig och dina medarbetare.

Swedbank Pay

Swedbank Pay kallar vi vårt erbjudande för trygga och enkla betalningar där säljare och köpare möts – både i butik och online.

Swish

Anslut ditt företag, förening eller organisation till Swish. Med Swish tar du snabbt, enkelt och säkert betalt med mobilen. Pengarna kommer in på kontot direkt utan fördröjning.

E-bokföring

Sköt bokföring och fakturering enkelt direkt i internetbanken. Ett komplett bokföringsprogram som minskar bokförings- och faktureringsarbetet avsevärt eftersom alla händelser plockas direkt från bankkontot. Dina händelser är alltid uppdaterade och du bokför genom att godkänna färdiga bokföringsförslag.

P27 NPP

P27 Nordic Payments Platform är en ny betalningsinfrastruktur som på sikt kommer att arbeta med alla de nordiska valutorna och gör det möjligt att minska de hinder som finns idag när det gäller handel och annan finansiell interaktion mellan de nordiska länderna.