Bankkort Business

Med Bankkort Business kan kunden bekvämt göra både små inköp och stora investeringar. Det finns en mängd förmåner kopplade till kortet och kunden slipper trasslet med handkassan och får dessutom en tydlig administration av korten via internetbanken.

Visa Business Card

Med Visa Business Card erhåller företaget ett effektivt betalningsmedel med hög tillgänglighet runt om i världen. Kortet fungerar i butiker, restauranger, hotell, bensinstationer m.m. Kortet kan användas i samtliga uttagsautomater i Sverige och nästan alla utomlands. Alla inköp samlas och betalas mot faktura. Visa Business Card finns både med privat betalningsansvar och med företaget som betalningsansvarig. Det finns även ett erbjudande med Visa Business Card för skog- och lantbrukare. 

Säker handel på nätet med våra företagskort

MasterCard SecureCode respektive Verified by Visa är en kostnadsfri tjänst som innebär att kortkunden använder Mobilt BankID för att bekräfta sitt kortköp på internet. Lösningen har utvecklats av MasterCard och Visa och är en global standard. Det är två olika namn men för samma lösning. Tjänsten omfattar Bankkort Business, Visa Business Card samt Visa Business Card Skog och Lantbruk. 

Förlorat ditt kort i Sverige?

Ring omedelbart 08 - 411 10 11 för att spärra ditt kort. Linjen är öppen dygnet runt. 

Förlorat ditt kort utomlands?

Ring omedelbart +46 8 411 10 11 för att spärra ditt kort. Linjen är öppen dygnet runt.