Om oss

Tjustbygdens Sparbank är en självständig bank med huvudkontor i skärgårdsstaden Västervik. Hos oss står kunden i centrum och vi erbjuder en hög grad av personlig service tillsammans med smidiga digitala lösningar. Vår hemmamarknad är Västerviks kommun där vi har en mycket stark marknadsposition, men många av våra kunder finns även på andra platser i Sverige. Vi är en väl sammansvetsad personalstyrka på knappt 60 medarbetare som arbetar för att våra kunder och den lokala marknaden ska utvecklas och växa. Vi erbjuder ett komplett utbud av produkter och tjänster till alla kundkategorier. Genom nära samarbete med andra Sparbanker och Swedbank erbjuder vi rikstäckande service, samma lösningar som en storbank samt den lokala bankens närhet, engagemang och beslutskraft. Alla beslut fattas lokalt och bankens överskott används till att utveckla verksamheten och till olika former av samhällsnyttiga bidrag. Vår vision är att vara en bättre bank som gör skillnad.

Om Tjänsten

Som Företagsrådgivare Skog och Lantbruk har du ansvar för en egen kundstock och du arbetar för att bygga långsiktiga och djupa kundrelationer. Din uppgift blir att utveckla affärerna med befintliga kunder men även aktivt söka nya intressanta affärer med nya kunder. Du arbetar med analyser, rådgivning, och försäljning för att hjälpa kunderna att lösa deras behov av finansiella tjänster och göra det lättare att vara lantbruksföretagare. Genom att erbjuda olika lösningar inom finansiering, placeringar och betalningar bidrar du till att utveckla kundernas verksamheter. Du har aktiva kontakter genom både digitala lösningar och regelbundna besök ute på våra kunders gårdar.

 

Om dig

Vi söker dig som tycker om att göra affärer och vara aktiv i arbetet med att attrahera nya kunder samtidigt som du vårdar befintliga kundrelationer. Du är självgående, flexibel och har lätt för att ta egna initiativ. Du har stor affärsmässig drivkraft och klarar av att leverera och återkoppla snabbt och i tid. Du är kommunikativ och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du är strukturerad och noggrann och kan bedöma affärsrisker. Du tycker om att arbeta självständigt men fungerar även bra i team. För att lyckas krävs att du är positiv, utåtriktad och social. Du gillar vårt sätt att tänka kring samhällsengagemang och hållbarhet. Du har en akademisk examen i företagsekonomi eller motsvarande ekonomiska kunskaper och självklart ett genuint intresse för skog- och lantbruksfrågor. Har du dessutom utbildning och erfarenhet från skog och lantbruk, Swedsec-licens och erfarenhet från bank, företagsrådgivning och kreditarbete är det mycket meriterande men inget krav.

 

Vill du veta mera eller skicka in din ansökan

Mejla din ansökan till laila.werme@tjustbanken.se senast 31 augusti. Har du frågor är du välkommen att kontakta Företagschef Bengt Grahn på tel. 0490-81 51 49  bengt.grahn@tjustbanken.se eller Personalchef Laila Werme på tel.nr 0490 - 81 51 42. Facklig kontaktperson är Ulrica Hellman, 0490-81 51 19. Mer om Tjustbygdens Sparbank hittar du på www.tjustbanken.se.