Vilka är vi?       
Tjustbygdens Sparbank är en självständig bank med huvudkontor i skärgårdsstaden Västervik. Hos oss står kunden i centrum och vi erbjuder en hög grad av personlig service tillsammans med smidiga digitala lösningar. Vår hemmamarknad är Västerviks kommun där vi har kontor i Västervik, Gamleby och Ankarsrum och en mycket stark marknadsposition. Många av våra kunder finns även på andra platser i Sverige.

Vi är en väl sammansvetsad personalstyrka på knappt 60 medarbetare som arbetar för att våra kunder och den lokala marknaden ska utvecklas och växa. Vi erbjuder ett komplett utbud av produkter och tjänster till alla kundkategorier.

Genom nära samarbete med andra Sparbanker och Swedbank erbjuder vi rikstäckande service, samma lösningar som en storbank samt den lokala bankens närhet, engagemang och beslutskraft. Alla beslut fattas lokalt och bankens överskott används till att utveckla verksamheten och till olika former av samhällsnyttiga bidrag. Vår vision är att vara en bättre bank som gör skillnad.

Om tjänsten
Som Private Banker är du specialiserad på finansiell planering och kapitalförvaltning för främst förmögna privatpersoner och ägarledda företag. Du hjälper kunden med hela deras ekonomi, allt från placeringar till att agera som rådgivare vid t ex utlandsbosättning, ägarplanering för företagare, köp och försäljning av fastigheter och företag. Till din hjälp har du bankens övriga specialister. Ditt uppdrag är att skapa värden för våra kunder samt öka deras samlade förmögenhet. Din roll omfattar såväl befintliga kunder som att rekrytera nya kunder.

Vem är du?
Du är en utåtriktad person som gillar externa kontakter, att bygga långsiktiga kundrelationer och att skapa nya affärsrelationer. Du är framåtsträvande och har stark egen initiativförmåga och drivkraft för att göra affärer och bygga nätverk. Du är en aktiv affärspartner till kunden, med djup insikt i kundens behov och situation. Du har stort intresse för kapitalmarknaden, dess produkter och regleringar. Du har utbildning inom området och gedigen erfarenhet av arbete med placeringsrådgivning och/eller försäkrings-rådgivning. Du arbetar resultatinriktat med fokus på nöjda kunder, bra kvalitet och långsiktig lönsamhet.

Vill du veta mera eller skicka in din ansökan
Mejla din ansökan till . Vi påbörjar urvalet under ansökningstiden och välkomnar därför din ansökan så snart som möjligt, dock senast 31 januari 2021. Har du frågor är du välkommen att kontakta Personalchef Laila Werme på tel.nr 0490 - 81 51 42. Facklig kontaktperson är Therese Löwenstam Aupers, tel.nr 0490- 81 50 45.