Om oss

Tjustbygdens Sparbank är en självständig bank med huvudkontor i skärgårdsstaden Västervik. Hos oss står kunden i centrum och vi erbjuder en hög grad av personlig service tillsammans med smidiga digitala lösningar. Vår hemmamarknad är Västerviks kommun där vi har en mycket stark marknadsposition, men många av våra kunder finns även på andra platser i Sverige.

Vi är en väl sammansvetsad personalstyrka på cirka 60 medarbetare som arbetar för att våra kunder och den lokala marknaden ska utvecklas och växa. Vi erbjuder ett komplett utbud av produkter och tjänster till alla kundkategorier. Genom nära samarbete med andra Sparbanker och Swedbank erbjuder vi rikstäckande service, samma lösningar som en storbank samt den lokala bankens närhet, engagemang och beslutskraft.

Alla beslut fattas lokalt och bankens överskott går oavkortat till att utveckla verksamheten samt olika former av samhällsnyttiga bidrag. Vår vision är att vara en bättre bank som gör skillnad.

Om tjänsten

Rollen som Privatrådgivare är bred och viktig. Du arbetar målinriktat med din egen kundstock för en hållbar framtid och du ger råd inom sparande, lån, pension och försäkring.

Du deltar i kundaktiviteter av olika slag både på kontoret och utanför, och du har även en viktig roll i att guida kunden att enkelt använda sig av våra digitala lösningar när det är möjligt. Vi erbjuder ett roligt och utvecklande arbete där du som Privatrådgivare kan göra stor skillnad för kunden. 

Om dig

För att lyckas är du positiv, pedagogisk och utåtriktad samt kan skapa förtroende i kundmötet. Du tar egna initiativ, har ett starkt driv och gillar att tänka nytt när det gäller att hitta, möta och göra affärer med kunder.  Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och triggas av nöjda kunder, sunda affärer och att leverera ett bra resultat.

Du kommer att tillhöra en grupp om ca 15 rådgivare som hjälper och stöttar varandra, du behöver därför vara en flexibel lagspelare med bra samarbetsförmåga, som bidrar till en god stämning på kontoret. Vi tror att du har någon form av eftergymnasial utbildning. Swedsec-licens och erfarenhet från bank, försäkring eller liknande, är en stor fördel men inget krav.

Vill du veta mer om tjänsten eller skicka in din ansökan

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till privatmarknadschef Anna Nordén på tel 0490-815153 alt. eller personalchef Laila Werme på tel 0490-815142 alt.

Vi ser fram emot din ansökan, i form av CV och personligt brev, vilken mejlas till rekrytering@tjustbanken.se senast 2022-12-01.