Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Skapa trygghet med våra försäkringar! Med bankens trygghetsförsäkringar erbjuder vi ett komplett skydd både för den egna personen och de tillgångar man har. Kontakta oss om du vill veta med om våra försäkringar och vilken som kan passa dig bäst. Du kan också fylla i intresseformuläret så kontaktar vi dig.

Person

Privatekonomin kan drabbas hårt om man plötsligt råkar ut för olycksfall, sjukdom eller dödsfall. Våra personförsäkringar kan öka tryggheten för hela din familj. Var förberedd om det oförutsedda händer och se över tryggheten redan idag.

Boende

Vi erbjuder villa/hemförsäkring med ett omfattande försäkringsskydd utan en massa tillägg och med en enkel och smidig skadehantering. Ingår gör även en bra reseförsäkrig när du är ute på resande fot.

Fordon

En bra försäkring är anpassad efter dina behov och önskemål. Via oss kan du få allt från ett gott grundskydd till ett mer omfattande skydd för ditt fordon, dig själv och dina medtrafikanter.

Resa

Känn dig säker på resan och se till att ha ett bra skydd. Genom våra hemförsäkringar Hem BAS och PLUS samt våra kort får du ett utökat reseskydd.

Facebook

svar dina frågor direkt Facebook.

Skadeanmälan till Tre Kronor

Tre Kronor

Behöver du anmäla en skada? Kontakta Tre Kronor.
Skadeanmälan till Tre Kronor

Flygplan resa

Beställ din resevaluta hos oss!

Ska du ut och resa? Hos oss kan du på ett enkelt och säkert sätt köpa din resevaluta, oavsett banktillhörighet.

Stäng Skriv ut