Sparbanken ung

Skaka fram saldo, skapa sparmål och håll koll på pengarna - snabbt, enkelt säkert i appen Sparbanken ung.

Internetbanken ung – koll på läget

Du loggar in till Internetbanken ung med Mobilt BankID eller säkerhetsdosa på tjustbanken.se och kan hålla koll på dina pengar. Här kan du öppna och döpa ett sparkonto och flytta pengar mellan dina konton när du vill.

Mobilt BankID – nyckeln till mycket

Mobilt BankID är nyckeln till att på ett enkelt sätt logga in i internetbanken ung och appen Sparbanken ung. Andra fördelar är att du ges möjlighet att skicka pengar med Swish och att du kan legitimera dig på nätet.

Eget ansvar med Bankkort MasterCard ung

Med kortet kan du betala nästan överallt och ta ut pengar i bankomater. Pengarna dras direkt från det konto som kortet är kopplat till. Ett eget bankkort ger dig frihet och ansvar, så använd det klokt.

Swish – pengar från mobil till mobil

Dela på fikat eller fixa en gemensam present till en kompis? Med Swish-appen i mobilen kan du skicka och ta emot pengar via ditt mobilnummer. Det går på ett ögonblick.

Ladda och köpa

Här kan du ladda kontantkort till mobilen via mobilbanken, internetbanken eller telefonbanken. I mobilbanken ung kan du även köpa värdebevis och presentkort för Spotify. Pengarna överförs direkt från ditt konto, sedan kan tjänsterna användas direkt.

Designa ditt bankkort själv

Du kan skapa ett bankkort som inte ser ut som någon annans. Det blir helt unikt. Bara ditt. Använd en bild som du själv tagit eller välj en bild från vårt galleri. Tjänsten heter Kort på kort.

Du får en snygg sportväska när du blir ungdomskund!

Ring och håll koll på pengarna

Du som fyllt 13 år kan ringa 0771-22 11 22 för att få reda på hur mycket pengar du har på ditt konto. Du kan också flytta pengar mellan dina konton. Allt på samma nummer.