Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

PrivatlånDirekt

Privatlån Direkt

När du ska köpa något nytt eller lösa dyra lån – ansök om PrivatlånDirekt.

Beräkna och ansök om privatlån

Behöver du låna, men saknar tiden att gå till banken?

Ibland känner man att man vill ta tag i något som behöver förändras, men känner samtidigt att tiden inte riktigt räcker till för att gå till banken.

Nu kan du enkelt söka privatlån direkt i din internetbank. I de flesta fall får man svar direkt, och kan även där signera lånehandlingarna (med sitt mobila Bank-ID) och få pengarna insatta på sitt konto, samma dag.

Klicka här om du vill beräkna och ansöka i internetbanken

Fakta om PrivatlånDirekt

  • Låna 50 000–350 000 kr utan säkerhet
  • Återbetala på 2–12 år
  • Preliminärt besked inom två minuter, slutgiltigt svar, i de flasta fall, inom några minuter (vid ansökan via internetbanken)
  • Liv- och Betalskydd som tillval


För att få låna

För att få ett lån hos oss ska du ha fyllt 18 år och ha en regelbunden inkomst, som inte är bidrag, studiemedel eller liknande. Det ska finnas utrymme i din ekonomi för att betala kostnaderna som är förknippade med lånet. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Räntan och amorteringstiden beror på dina ekonomiska förutsättningar och på vad du använder lånet till.

 

Stäng Skriv ut