Hoppa till textinnehållet

Extra stöd till rådgivning i ekonomi och juridik

Att ha ordning och reda på ekonomin och känna en trygghet i att ha koll på alla siffror är helt avgörande för att man ska kunna fatta goda beslut. I Covid-19 är det extra utmanande. Behöver ditt företag hjälp med ekonomiska eller juridiska frågor kopplat till situationen med Covid-19? Nu erbjuds flera möjligheter till stöd.

Private Banking

Stöd via Region Kalmar län

Företag i Kalmar Län med upp till 20 anställda har nu möjlighet att få stöd av regionen för inköp av extern rådgivning kopplat till situationen med Covid-19.

Stödet på upp till 8 000 kr kan hjälpa dig som behöver vägledning av erfarna rådgivare inom ekonomi, juridik eller finansiering.

Läs mer och ansök om stöd från Regionen >>

Region Kalmar Län logotyp

Företagsakuten - Via Västervik Framåt med stöd av Tjustbygdens Sparbank

Västervik Framåt har med vårt stöd lanserat Företagsakuten. Tjänsten är till för att hjälpa företag med expertrådgivning genom Covid-19.

Du börjar med ett kostnadsfritt coachingsamtal med Västervik Framåts företagsrådgivare för att sen vid behov gå vidare med djupare analys och hjälp hos revisions- och affärsrådgivningsföretagen Ludvig & Co och PwC. Vid rådgivning hos Företagsakutens samarbetspartners får du upp till 5 timmars rådgivning där du bara behöver betala 10% av rådgivningskostnaden själv, resterande summa står Företagsakuten för.

Läs mer och ansök om stöd från Företagsakuten >>

Västervik Framåt logotyp