Meny
Om Sparbanksstiftelsen

Vi arbetar för att människor, företag och bygden ska utvecklas och växa

Tjustbygdens Sparbank är en lokal bank som bidrar med växtkraft och livskvalitet i Västerviks Kommun genom att överskott från verksamheten återinvesteras i lokalsamhället till nytta för privatpersoner, företag och föreningar. Sparbanken styrs av kunderna (insättarna), via en lokal Sparbanksstiftelse.

Överskott från Tjustbygdens Sparbank återinvesteras i samhället genom sponsring samt till olika utvecklingsprojekt via Sparbanksstiftelsen. När det går bra för människor, företag och föreningar går det också bra för banken vilket skapar ytterligare överskott till investeringar i lokal utveckling. På så sätt skapar bygden och banken tillsammans ett kretslopp som bidrar till en positiv utveckling.

Sparbankerna har Sveriges nöjdaste kunder

Som kund möjliggör du att människor, företag och föreningar runt om i kommunen kan fortsätta utvecklas och växa.

Tack för att du vill vara med och utvecklas med oss!

Sparbankerna har Sveriges nöjdaste kunder 2023

Vårt löfte till dig som kund i en Sparbank

Vi arbetar för att ge våra kunder den allra bästa hjälpen med sin ekonomi. Det handlar om att ge initierade råd, förstklassig service och att tillhandahålla moderna, konkurrenskraftiga tjänster och att ständigt utveckla nya.

Allt vårt överskott kommer våra kunder tillgodo på flera sätt. Det återinvesteras i banken, i människor och företag på orten och i samhället. Det ger en stabil, trygg bank som ständigt kan utvecklas. Och det skapar möjligheter för individer, näringsliv och orten att växa sig starkare. Som kund hos oss är du en viktig del i detta kretslopp.