Hoppa till textinnehållet

Hej, vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor. 

Ställ din fråga här

Välkommen som företagskund

På Tjustbygdens Sparbank har vi ett stort företagsteam som kan hjälpa dig som företagare med det mesta. Allt från finansering och nyföretagande till smarta betallösningar och placeringar. 

Vi har trygghet för företagare

Lösningar som ger dig och dina anställda ett bra skydd. Idag och imorgon.

Ansök om att bli företagskund i Tjustbygdens Sparbank

Ansök online och få svar inom fem arbetsdagar.

Vårt nyhetsbrev för företagare

Prenumerera kostnadsfritt på Bättre Affärer, ett nyhetsbrev med inspiration, tips och nyheter för dig som företagare.

Ett urval av våra tjänster

Digitala tjänster

Lägg mer tid på ditt företag och mindre tid på administration. Med våra digitala tjänster blir vardagen enklare och mer effektiv.

Finansiering

Tjustbygdens Sparbank har produkter för utlåning till alla typer av företag och institutioner. Det kan handla om både vanlig utlåning i form av banklån eller checkkrediter, men även om större krediter som är mer komplicerade. 

Cash Management

Vill du optimera ditt företags lönsamhet? Med enkla och effektiva betalrutiner undviker du att ha företagets kapital bundet i onödan.

Pension och Försäkring

Som företagare och arbetsgivare har du ansvaret för pension- och försäkringsfrågor både för dig själv och för dina eventuella anställda. Vi hjälper dig med lösningar som passar just dina behov.

Skog och Lantbruk

Vart är du på väg? Dela dina ambitioner och mål med oss så kan vi vara en affärpartner till dig och ditt företag. Det innebär att du har en trygg partner som kan följa dig över tiden, genom uppstart och expansion, dagliga driftsfrågor och framtida investeringar.

Nyheter

2018-12-10 13:55

Kontakta oss dygnet runt, året om

2018-10-31 15:20

Vi behöver uppdatera vår information om dig som företagskund

För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg med oss. Samtidigt behöver vi som bank ha en god kunskap om dig som kund och vår affärsrelation. Därför ställer vi regelbundet frågor till dig.