Hoppa till textinnehållet

Välkommen som företagskund

På Tjustbygdens Sparbank har vi ett stort företagsteam som kan hjälpa dig som företagare med det mesta. Allt från finansering och nyföretagande till smarta betallösningar och placeringar. 

Har jag råd att i pension?

Tillsammans gör vi ditt företagande tryggare.

kan din ekonomi påverkas av coronaviruset

Våra råd och hjälpmedel

Coronaviruset påverkar mycket just nu – inte minst landets företag. Besök vår informationssida för företagare där vi löpande publicerar information som guidar din verksamhet framåt.

Vi inför möjlighet att skjuta amorteringen

Som lokal sparbank vill vi att människor, företag och bygden ska fortsätta utvecklas och växa. Nu ger vi dig som är privat- eller företagskund hos oss möjlighet att tillfälligt pausa din amortering om din ekonomiska situation har påverkats av coronaviruset.

Digital devices with hands, tablet, laptop, smartphone

Vårt nyhetsbrev Bättre Affärer - Experttipsen för ditt företag

Få nyttiga insikter om företagsekonomi, se till att du alltid är uppdaterad om det senaste inom företagande och ta del av tips från våra experter. Prenumerera helt kostnadsfritt på vårt nyhetsbrev - Bättre Affärer.

Ett urval av våra tjänster

Digitala tjänster

Lägg mer tid på ditt företag och mindre tid på administration. Med våra digitala tjänster blir vardagen enklare och mer effektiv.

Finansiering

Tjustbygdens Sparbank har produkter för utlåning till alla typer av företag och institutioner. Det kan handla om både vanlig utlåning i form av banklån eller checkkrediter, men även om större krediter som är mer komplicerade. 

Cash Management

Vill du optimera ditt företags lönsamhet? Med enkla och effektiva betalrutiner undviker du att ha företagets kapital bundet i onödan.

Pension och Försäkring

Som företagare och arbetsgivare har du ansvaret för pension- och försäkringsfrågor både för dig själv och för dina eventuella anställda. Vi hjälper dig med lösningar som passar just dina behov.

Skog och Lantbruk

Vart är du på väg? Dela dina ambitioner och mål med oss så kan vi vara en affärpartner till dig och ditt företag. Det innebär att du har en trygg partner som kan följa dig över tiden, genom uppstart och expansion, dagliga driftsfrågor och framtida investeringar.