Hoppa till textinnehållet

Hej, vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor. 

Ställ din fråga här

Välkommen som företagskund

På Tjustbygdens Sparbank har vi ett stort företagsteam som kan hjälpa dig som företagare med det mesta. Allt från finansering och nyföretagande till smarta betallösningar och placeringar. 

Just nu: Lägre ränta billeasing

Just nu erbjuder vi en lägre ränta. Gäller till och med 30 april 2020 och vid köp hos auktoriserad bilhandlare.

Kvinna kliver in i en bil

Vårt nyhetsbrev för företagare

Prenumerera kostnadsfritt på Bättre Affärer, ett nyhetsbrev med inspiration, tips och nyheter för dig som företagare.

Ett urval av våra tjänster

Digitala tjänster

Lägg mer tid på ditt företag och mindre tid på administration. Med våra digitala tjänster blir vardagen enklare och mer effektiv.

Finansiering

Tjustbygdens Sparbank har produkter för utlåning till alla typer av företag och institutioner. Det kan handla om både vanlig utlåning i form av banklån eller checkkrediter, men även om större krediter som är mer komplicerade. 

Cash Management

Vill du optimera ditt företags lönsamhet? Med enkla och effektiva betalrutiner undviker du att ha företagets kapital bundet i onödan.

Pension och Försäkring

Som företagare och arbetsgivare har du ansvaret för pension- och försäkringsfrågor både för dig själv och för dina eventuella anställda. Vi hjälper dig med lösningar som passar just dina behov.

Skog och Lantbruk

Vart är du på väg? Dela dina ambitioner och mål med oss så kan vi vara en affärpartner till dig och ditt företag. Det innebär att du har en trygg partner som kan följa dig över tiden, genom uppstart och expansion, dagliga driftsfrågor och framtida investeringar.

Nyheter

2020-01-16 13:37

Kravet på aktiekapital har halverats

Kravet på aktiekapital har sänkts från 50 000 kronor till 25 000 kronor. Är det läge för dig med enskild firma att byta bolagsform?

2019-12-12 11:01

Tips inför årsskiftet för företagare

Har du koll på löneuttag, utdelningar och pensionsavsättningar Här får du tips om saker att titta lite extra på inför årsskiftet.