Meny
Våra företagstjänster
Betala och ta betalt
Företagslån och finansiera
Spara och placera
Pension och försäkring
Internetbank, app och BankID
Er verksamhet
Om oss
Hållbarhet och hållbarhetsarbete
Om Tjustbygdens Sparbank

Finansiera fastigheten

Vi har flera olika finansieringslösningar för fastighetsägare. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi till att hitta den bästa lösningen för just dig.

Du behöver vara företagskund för att ansöka om lånet. Är du inte kund idag? Ansök direkt om att bli kund online.

Byggnadskredit Företag

Ska företaget bygga nytt, bygga till eller göra en större renovering av en flerbostads- eller jordbruksfastighet? Vid sådana tillfällen kan det vara bra att ha ett flexibelt lån som låter er ta ut pengar i den takt ni behöver dem. Dessutom betalar företaget bara ränta på den del av lånet som utnyttjas.

Bottenlån i Swedbank Hypotek

När företaget ska investera i en flerbostadsfastighet kan ni få en trygg och enkel finansiering med ett lån i Swedbank Hypotek med fastigheten som säkerhet. Vi hjälper dig med allt det praktiska och informerar om räntor och bindningstider.

Lån med Räntetak

Tycker ni att det är svårt att välja mellan bunden och rörlig ränta på bottenlånen till företagets fastigheter? Å ena sidan vill ni gärna ha kontroll på kostnaderna, å andra sidan lockas ni av att få del av fördelaktiga räntesänkningar? Då har vi det optimala erbjudandet till dig, Lån med Räntetak.

Räntesäkring

Vill du känna att du har kontroll på företagets räntekostnader och slippa oroa er för framtida räntehöjningar? Då kan man räntesäkra sina lån vilket garanterar dagens ränta - även imorgon. Räntesäkring kan man utnyttja om man ska köpa, bygga nytt eller bygga om en fastighet. Eller om företaget har ett lån som ska omsättas, oavsett om lånet redan finns i Swedbank Hypotek eller i annat bottenlåneinstitut.