Hoppa till textinnehållet

Vi har tagit fram ett paket av företagstjänster för dig som vill starta och driva ett UF-företag. Tjänsterna hjälper dig att sköta ditt företags ekonomi på ett smidigt och proffsigt sätt. Utöver smarta och enkla företagstjänster kan vi erbjuda mentorskap genom ett företagsteam med bred erfarenhet och kompetens.

Detta erbjuder vi ditt UF-företag:

  • Rådgivning i företags- och privatekonomi.
  • Företagskonto - för företagets in- och utbetalningar.
  • Bankgiro - för betalningar från kunder. Insatta pengar överförs direkt till företagskontot.
  • Internetbank - för betalningar av fakturor och för att göra avstämningar på företagskontot samt ha kontroll på företagets likviditet och ekonomi.
  • Telefonbanken Företag - för att kontrollera saldo, göra överföringar samt som kontakt för företagsfrågor.
  • Swish - för att ta emot betalningar.
  • Rådgivande möte - vid avveckling av UF-företag för att starta ett eget aktiebolag.

 

Samtliga banktjänster erbjuds av Tjustbygdens Sparbank helt utan årsavgift.

Glöm inte juridiken

Ett UF-företag är inte en egen så kallad juridisk person. Det innebär att du och de andra som driver UF-företaget är personligt ansvariga för de avtal ni ingår för UF-företaget. Därför behöver alla i ert företag vara med på mötet med banken, ha med en giltig id-handling och skriva under avtalen med oss. Är någon av er omyndig? I så fall ska hens förmyndare/vårdnadshavare skriva under blanketten Godkännande av avtal för omyndig avseende UF-företagande (pdf).

Sociala medier

Vi vill gärna synas tillsammans med er i sociala medier. Ni får gärna följa banken (@tjustbanken - Instagram & @Tjustbygdens Sparbank - Facebook) och tagga oss om ni lägger ut bilder kopplade till era kontakter med oss. Vill ni synas i bankens kanaler får ni gärna höra av er till oss.

Din UF-kontakt hos oss!

Du kan alltid nå din UF-kontakt Christoffer hos oss genom att maila uf@tjustbanken.se eller ringa 0490-81 51 46.

Ungdomsekonom Christoffer med pratbubbla med texten "Hej"

Ungdomserbjudande

Man behöver inte vara privatkund för att öppna banktjänster för UF-företaget, men läs gärna mer om våra ungdomstjänster och erbjudanden.