Hoppa till textinnehållet

Hej, vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor. 

Ställ din fråga här

Lediga tjänster

Tjustbygdens Sparbank är en fristående sparbank med huvudkontor i skärgårdsstaden Västervik. Vi kan genom ett nära samarbete med Swedbank erbjuda storbankens lösningar i kombination med den lokala bankens närhet och flexibilitet. Vi är en sammansvetsad personalstyrka bestående av företagsrådgivare, privatrådgivare, ekonomer, jurister, marknadsförare med flera. Gemensamt för oss alla som jobbar på Tjustbygdens Sparbank är att vi brinner för att hjälpa människor och orten att utvecklas och växa. Välkommen att höra av dig till oss!

Vi är alltid nyfikna nya talanger!

Om du är nyfiken på oss kan du skicka in ditt CV eller kontakta vår personalchef Laila Werme via mejl eller telefon (0490-81 51 42). Ibland kan vi även erbjuda praktikplatser och möjlighet till examensarbeten, så tveka inte att höra av dig.

Kreditadministratör till Tjustbygdens Sparbank

Framtiden är spännande! Vi söker därför dig som helhjärtat vill bidra till att stärka vår position som en marknadsledande och kundnära bank med stort engagemang för det lokala samhället. 

Vi söker dig som har erfarenhet från kreditgivning inom bank. Du har lätt för att strukturera ditt arbete och trivs med såväl administrativa arbetsuppgifter som externa och interna kontakter.