Hoppa till textinnehållet

Hej, vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor. 

Ställ din fråga här

Lediga tjänster

Tjustbygdens Sparbank är en fristående sparbank med huvudkontor i skärgårdsstaden Västervik. Vi kan genom ett nära samarbete med Swedbank erbjuda storbankens lösningar i kombination med den lokala bankens närhet och flexibilitet. Vi är en sammansvetsad personalstyrka bestående av företagsrådgivare, privatrådgivare, ekonomer, jurister, marknadsförare med flera. Gemensamt för oss alla som jobbar på Tjustbygdens Sparbank är att vi brinner för att hjälpa människor och orten att utvecklas och växa. Välkommen att höra av dig till oss!

Vi är alltid nyfikna nya talanger!

Om du är nyfiken på oss kan du skicka in ditt CV eller kontakta vår personalchef Laila Werme via mejl eller telefon (0490-81 51 42). Ibland kan vi även erbjuda praktikplatser och möjlighet till examensarbeten, så tveka inte att höra av dig.

Privatrådgivare

Som Privatrådgivare arbetar du målinriktat med din egen kundstock för en hållbar framtid. Du ger också råd inom sparande, lån, pension och försäkring. Du deltar i kundaktiviteter och har även en viktig roll i att guida kunden att själv snabbt och enkelt använda sig av våra digitala lösningar.

Chef Private Banking

Private Banking är en egen affärsenhet som arbetar med kunder som är aktiva med placeringar och kapitalförvaltning samt med försäkringsrådgivning och familjejuridisk rådgivning. Som chef ansvarar du för att driva och utveckla enheten med fokus på kundnöjdhet, affärer, resultat och riskhantering. 

Private Banking

Servicerådgivare

Rollen som Servicerådgivare är bred och viktig. Förutom att möta och hjälpa våra privatkunder med deras vardagsekonomi kommer du också att hjälpa såväl företagskunder som föreningar med enklare tjänster. 

Affärsstöd

Som Affärsstöd på Kundcenter bidrar du till att banken har en effektiv och ändamålsenlig administration av kundaffärer i allmänhet och kreditaffärer i synnerhet. Du stöttar våra egna Företagsrådgivare, Private bankers och Privatrådgivare med administrativa uppgifter, men har också egna kundkontakter, främst via våra digitala kanaler.