Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank, BankID
Händelser i livet
Om oss
Hållbarhet och hållbarhetsarbete
Om Tjustbygdens Sparbank

Jobba på Tjustbygdens Sparbank

Medarbetare på sparbanken

Tjustbygdens Sparbank är en fristående sparbank med huvudkontor i skärgårdsstaden Västervik. 

Vi kan genom ett nära samarbete med Swedbank erbjuda storbankens lösningar i kombination med den lokala bankens närhet och flexibilitet. Vi är en sammansvetsad personalstyrka bestående av företagsrådgivare, privatrådgivare, ekonomer, jurister, marknadsförare med flera. Gemensamt för oss alla som jobbar på Tjustbygdens Sparbank är att vi brinner för att hjälpa människor och orten att utvecklas och växa. Välkommen att höra av dig till oss!

Sök lediga tjänster

CFO/Ekonomichef

Vi söker dig som drivs av att utveckla verksamhet och leda ett team som ansvarar för bankens ekonomiska förvaltning, administrativa funktioner och riskhantering. Vi erbjuder en intressant tjänst där du får ansvar för en central och viktig del av företaget och samtidigt är delaktig i hela bankens utveckling.

Compliance Officer

I rollen som Compliance Officer har du en rådgivande funktion till bankens styrelse och ledning kring frågor om regelefterlevnad samt stöttar banken med utbildningar, workshops och kartläggningar inom arbetsområdet.

Vi är alltid nyfikna på nya talanger!

Om du är nyfiken på oss kan du skicka in ditt CV eller kontakta vår personalchef Laila Werme via mejl eller telefon (0490-81 51 42). Ibland kan vi även erbjuda praktikplatser och möjlighet till examensarbeten, så tveka inte att höra av dig.