Meny
Våra företagstjänster
Betala och ta betalt
Företagslån och finansiera
Spara och placera
Pension och försäkring
Internetbank, app och BankID
Er verksamhet
Om oss
Hållbarhet och hållbarhetsarbete
Om Tjustbygdens Sparbank

Spara och placera – företag

Företagsrådgivare Ulrica Hellman

Bild: Ulrica - Företagsrådgivare i Västervik

Hur företaget väljer att spara och placera beror på er situation och era mål. Våra sparkonton omfattas av insättningsgarantin. Hur stort belopp det rör sig om, om pengarna ska finnas tillgängliga och risknivå är sådant som spelar in. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

Riskinformation: Investeringar innebär en risk. Fonder kan öka och minska kraftigt i värde. Faktablad och informationsbroschyr finns i Fondlistan.

Olika spar- och placeringsförslag

Fonder för företag

Söker du placering för ditt företags överskott? Fonder kan vara ett bra sätt att placera ditt företags överskottslikviditet - både när du sparar på lång och kort sikt.

Aktier

Spara på lång eller kort sikt i intressanta värdepapper. Gör affärer online eller vänd dig till en rådgivare på telefon eller kontor.

Bankkonton

På ett bankkonto kan företagets pengar växa tryggt. Vilket konto som passar bäst beror på placeringens storlek samt hur länge pengarna kan avvaras.

Kapitalförsäkringar

För dig som företagare finns flera alternativ att välja mellan när det gäller placering av företagets pengar. Både för framtida investeringar eller för att trygga en pension för dig själv eller medarbetare.