Så här fungerar PrivatlånDirekt

Oavsett om du lånar på lång eller kort sikt, ligger det både i ditt och vårt intresse att din ekonomi ska klara den belastning som lånet kan innebära. Tänk därför noga igenom vilka följder lånet får för din ekonomi och vad som händer om du till exempel blir sjuk eller plötsligt får lägre inkomster av andra skäl.

Är du osäker på hur din ekonomi klarar lånet? Ring oss på 0490-81 50 00 eller besök något av våra bankkontor så får du snabbt hjälp att fatta rätt beslut.

För att få låna

För att få ett lån hos oss ska du ha fyllt 18 år och ha en regelbunden inkomst, som inte är bidrag, studiemedel eller liknande. Det ska finnas utrymme i din ekonomi för att betala kostnaderna som är förknippade med lånet. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Räntan och amorteringstiden beror på dina ekonomiska förutsättningar och på vad du använder lånet till.

Råd och tips

Gå igenom dina lån för att se om der går att lägga om lånen till bättre villkor.

Som kund i Tjustbygdens Sparbank kan du ansöka om lån via internetbanken, appen, intresseanmälan, bankkontor och telefonnummer 0771-22 11 22 eller om du saknar kod 0771-60 65 00.