Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank, BankID
Händelser i livet
Om oss
Hållbarhet och hållbarhetsarbete
Om Tjustbygdens Sparbank

Letar du efter drömbostaden på Hemnet?

Är du redo att vara med när budgivningen drar igång?

Fixa lånelöftet direkt helt kostnadsfritt

Ansök om löfte från banken i Västervik om hur mycket du kan låna till din nya bostad. Kostnadsfri ansökan som gäller i 6 månader. Du förbinder dig inte till att använda Lånelöftet om du ansöker.

Låt en rådgivare hos oss på Sparbanken i Västerviks kommun hjälpa till med de ekonomiska förberedelserna så du står redo när du hittat den perfekta bostaden på Hemnet och kan vara med när budgivningen drar igång.

Så förbereder du dig inför en budgivning

Lånelöfte - Så fungerar det


Lånelöftet är ett löfte från banken om hur mycket du får låna för att köpa en bostad. Löftet baseras på din nuvarande situation och inkomst.


Har du exempelvis hittat drömhuset eller den perfekta lägenheten på Hemnet, då är det bra att du redan innan har förberett ett Lånelöfte så du kan vara med när budgivningen drar igång.


Vi gör en bedömning av din betalningsförmåga med hjälp av kreditupplysning från Upplysningscentralen (UC AB). Lånelöftet förutsätter att de uppgifter du lämnat stämmer och är oförändrade vid lånets utbetalningstidpunkt, samt att vi senare kan godkänna angiven bostad som säkerhet för lånet.


(Bild: Pia - Privatrådgivare i Västervik)