Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank, BankID
Händelser i livet
Om oss
Hållbarhet och hållbarhetsarbete
Om Tjustbygdens Sparbank

Private Banking för företag

Man and woman in an industry using a laptop

Som Private Banking-kund hos oss får du hjälp med allt som rör både företagets och din privata ekonomi. Din personliga rådgivare är nyckeln till bankens samlade kompetens.

Kapitalförvaltning

Vi har en bred kompetens och ett stort produktutbud vad gäller placeringar. Utifrån noggranna analyser och ett nära samarbete mellan bankens specialister ser din Private Banker till att du får de rekommendationer som passar just dig.

Ägarskifte

Att sälja företaget kan vara en lång och mödosam process med många dimensioner. Vi hjälper dig genom hela processen, från värdering till avslutad försäljning.

Pension och försäkring

Har du ett mindre företag kan du behöva hjälp att se över försäkringsbehovet hos dig och dina anställda.

Internationell service

Planerar du för flytt till annat land kan vi hjälpa dig med frågor kring såväl investeringar, skatter, som mera praktiskt inriktade frågor. Vi kan också föreslå lösningar om du vill etablera holdingbolag utomlands eller på annat sätt behöver effektivisera ditt kapitalägande.

Skatt och juridik

Som kund hos oss får du både skattekartläggning och juridisk rådgivning. Din Private Banker har egen kunskap inom området och har även tillgång till ett omfattande nätverk av kunniga experter för att kunna reda ut de frågor som berör ditt företag.